Historien bak Krydderverket
Vår historie (1/4)
Vi liker å lage mat hjemme – ikke på restaurantnivå, men godt nok til at det gir glede. Naturligvis er vi dermed også opptatt av gode råvarer. Derfor har vi brukt tid på å finne riktig kjøtt, ferske grønnsaker og oljer med god smak. Krydderet derimot, har vi ikke gitt like mye oppmerksomhet. Og kanskje er det derfor maten ikke alltid smakte så autentisk eller så godt som vi håpet på. Smakene vi lette etter, var ikke der vi skulle ønske.
Vår historie (2/4)
Det fikk oss til å begynne å grave dypere i hva slags krydder som faktisk finnes. Vi leste, spurte, smakte og testet krydder fra ulike steder. Vi lagde mat og sammenliknet, om og om igjen. Til vår store overraskelse oppdaget vi hvor stor forskjell det er – ikke bare i smak – men i aroma, farge, og hvordan krydderne faktisk setter preg på maten. Noen krydder var kraftfulle og friske, andre var døde og støvete, selv om de kunne se like ut på utsiden.
Vår historie (3/4)
Krydderverket startet som et forsøk på å finne de autentiske smakene i maten som vi følte vi manglet. Vi var rett og slett lei av masseprodusert krydder uten smak, sjel eller historie. Det var dette vi lette etter, enten det var til indisk tikka masala, italiensk pasta eller bare et enkelt stekt egg. Nå deler vi det vi har funnet med deg.
Vår historie (4/4)
Vi lover ikke at alt blir perfekt. Men vi håper at krydderne våre gjør det lettere å lage mat med ekte og autentiske smaker. Mat du har lyst til å lage igjen, og kanskje til og med dele med noen du er glad i.